Om oss

Login ägs av Marathon Software och drivs av Helena och Erik Hasselberg, som har utvecklat och sålt Garanti XL och dessförinnan Garanti i många år.

Vi vill ge våra kunder smarta lösningar som är enkla att hantera och som löser de verkliga och praktiska problem som man ställs inför i det dagliga arbetet. Vi vill ge den bästa möjliga supporten och servicen till våra användare.

Helena Hasselberg

Helena är försäljnings- och marknadschef på Login. Hon ansvarar också för vår kundsupport. Helena har en fil mag i ekonomi och japanska. Hon har jobbat med Login de senaste tio åren och var innan dess anställd som lärare och säljare av språkkurser. Helena gillar alla kunder, att simma och att läsa om trädgårdar.

Kontakta Helena här

helena [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
070-719 38 62

Erik Hasselberg

Erik är VD på Login. Han är civilingenjör från KTH och har utvecklat Garanti XL. Tidigare jobbade han på och var med och grundade Carmen Systems (numera Boeing/Jeppesen), som utvecklar logistiksystem för flygindustrin. Erik gillar att springa, fiska hummer och att spela tennis.

Kontakta Erik här

erik [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
070-420 81 04

Steffan Albrecht

Steffan är Tech Lead, d v s utvecklingschef, på Login. Han har en examen i datavetenskap och flera års erfarenhet av att utveckla moderna system för både små och stora organisationer. Steffan har en gedigen teknisk kunskap och samtidigt en god förmåga att sätta sig in i vad Logins användare efterfrågar, så att han kan omvandla det till effektiva funktioner i våra applikationer. Förutom programmering är Steffan intresserad av matlagning, en del olika sporter samt sin fluffiga katt.

Kontakta Steffan här

steffan [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
070-092 07 00

Rikard Bengtsson

Rikard Bengtsson är utvecklare på Login. Han har jobbat i många år med programmering och har bland annat varit med och tagit fram vårt system för länsstyrelserna, Garanti LST. Rikards senaste bedrift var att utveckla Logins sajt för alla Sveriges arbetstagare i konkursföretag, Garanti Portal. Rikard gillar också hårdvarunära programmering (t ex robotar :)) och att äta bakelser.

Kontakta Rikard här

rikard [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
073-919 05 02

Anslut er till Garanti Portal

Nu är vår sajt Garanti Portal igång.

Den ger arbetstagare tillgång till beslut och annan information i konkursen.

Garanti Portal är en hemsida som gör det möjligt för alla arbetstagare i ett företag som gått i konkurs eller är under rekonstruktion att enkelt komma åt uppgifter och beslut som tillhandahålls av konkursförvaltaren eller företagsrekonstruktören och dennes medarbetare.

Kontakta oss för mer information!