Om oss

Login ägs av Marathon Software och drivs av Helena och Erik Hasselberg, som har utvecklat och sålt Garanti XL och dessförinnan Garanti i många år.

Vi vill ge våra kunder smarta lösningar som är enkla att hantera och som löser de verkliga och praktiska problem som man ställs inför i det dagliga arbetet. Vi vill ge den bästa möjliga supporten och servicen till våra användare.

Om Helena

Helena har en fil mag i ekonomi och japanska. Hon har jobbat med Login de senaste tio åren och var innan dess anställd som lärare och säljare av språkkurser. Helena gillar alla kunder, och att läsa om trädgårdar.

Kontakta Helena här

helena [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
070-719 38 62

Om Erik

Erik är civilingenjör från KTH och har utvecklat Garanti XL. Tidigare jobbade han på och var med och grundade Carmen Systems (numera Boeing/Jeppesen), som utvecklar logistiksystem för flygindustrin. Erik gillar att fiska hummer och att spela tennis.

Kontakta Erik här

erik [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
070-420 81 04

Anslut er till Garanti Portal

Nu är vår nya sajt Garanti Portal igång.

Den ger arbetstagare tillgång till beslut och annan information i konkursen.

Garanti Portal är en hemsida som gör det möjligt för alla arbetstagare i ett företag som gått i konkurs eller är under rekonstruktion att enkelt komma åt uppgifter och beslut som tillhandahålls av konkursförvaltaren eller företagsrekonstruktören och dennes medarbetare.

Kontakta oss för mer information!