Garanti XL - en del av Stockholm

Support - F.A.Q.

Behöver du hjälp? Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren här.

Vill du starta fjärrsupporten så rullar du lite längre ner på denna sida. Har du andra frågor så kanske svaret finns här nedan, eller så når du oss på telefon 08-446 22 75.

Hur fungerar fjärrstyrning?

Fjärrsupporten bygger på en produkt som heter TeamViewer. Med det programmet igång på din dator så kan vi på Login se din skärm och styra ditt tangentbord och din mus. Det gör att vi enklare kan visa dig hur Garanti XL fungerar eller lösa ett problem som uppstått på din dator.

Säkerheten är hög och alla möjligheter till fjärrstyrning av din dator upphör efter att du stängt ner Teamviewer-programmet.

Jag har tappat bort lösenordet till Garanti XL. Hur gör jag då?

Gå till Garanti XL:s applikations-hemsida Garanti Studio och tryck på Jag har glömt mitt lösenord vid inloggingssidan. Ange din e-post-adress, tryck på Skicka och invänta ett mail med en länk som leder dig till en ny sida där du fyller i ett nytt lösenord två gånger och sedan trycker på knappen Byt lösenord.

Därefter kan du logga in med det nya lösenordet.

Hur återställer jag data från en backup?

Login Hasselberg tar backup på varje kunds databas varje natt. Vi sparar åtminstone de 10 senaste dagarnas backuper. Ring oss om ni behöver göra en återställning.

Var finns senaste versionen av gamla Garanti?

Vi har fortfarande support på gamla Garanti, men den utvecklas inte så speciellt mycket. Här kan du hämta den senaste versionen.

Hämta gamla Garanti

Garanti XL är inte installerat på datorn. Hur gör jag då?

Gå till Garanti XL:s applikations-hemsida Garanti Studio och logga in med dina inloggningsuppgifter som du har till Garanti XL. Tryck på knappen
Ladda ner klientprogram här längst ner på sidan och följ instruktionerna för att köra (eller först hämta och sedan köra) installationsprogrammet flowfactorywebinstaller.exe.

Därefter, när det lilla installationsprogrammet för det så kallade klientprogrammet har körts, så kan du starta Garanti XL från samma sida genom att klicka på knappen Starta.

En ikon skapas nu på ditt skrivbord varifrån du nästa gång kan starta Garanti XL.

För IT-avdelningen: Hur installeras Garanti XL?

Garanti XL är en molnapplikation med en liten klient som installeras och därefter automatiskt uppdateras hos användaren. Installation sköts vanligtvis av användaren själv via den inbjudan till Garanti XL som skickas via mail till de användare som ska logga in i systemet.

Detta dokument beskriver en del detaljer kring hur programmet fungerar och hur klienten installeras.

Garanti XL - en del av Västerås

Kontakta oss så hjälper vi till

Om du har frågor eller problem med Garanti XL eller Garanti som du inte hittat svar på här så är du välkommen att ringa eller maila till oss.

helena [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se
08 - 446 22 75

Uppdatera från gamla Garanti till Garanti XL

Vi bjuder på instegsavgiften! Klicka här och läs mer om vårt erbjudande.

Visa våra erbjudanden

Kurser

Login håller kurser i hur man handlägger konkurser och rekonstruktioner med Garanti XL. Klicka här och se när vi har nästa kurstillfälle

Läs mer om våra kurser