Vill du jobba hos oss?

Login Hasselberg utvecklar system som effektiviserar förvaltningen av konkurser och andra obeståndsärenden på svenska advokatbyråer och myndigheter.

Vi startar nu arbetet med att bredda och komplettera vårt utbud. Vi ska de närmaste åren ge våra kunder utökad funktionalitet inom konkursförvaltning för att ytterligare förbättra deras produktivitet, standardisera deras arbetssätt och hjälpa dem att upptäcka bedragare som utnyttjar konkurser för egen vinning.

Vi ska använda vår interna kompetens, lyssna på våra kunders behov och utnyttja alla de nya möjligheter som ges med molnlösningar, öppna api:er, moderna ramverk, AI m m för att bygga en oslagbar applikation för obeståndsjuridik.

Login Hasselberg ägs av Marathon Software som äger och förvaltar mindre svenska IT-bolag med stabila och lönsamma SaaS-produkter.

Hos oss får du jobba i en intressant och produktiv miljö med uppgifter som gör skillnad för våra lojala och krävande användare.

Lediga jobb

Vi söker inte någon just nu

Just nu söker vi inte aktivt efter någon men på sikt söker vi fullstack-utvecklare som vill utveckla våra nya applikationer.

  • med erfarenheter av .NET, C#, SQL, Azure
  • med en vilja att bidra med metoder och processer som automatiserar vår utveckling och drift
  • som vill vara med och bygga upp ett kreativt och produktivt utvecklingsteam
  • som kan ta ansvar för förvaltning av existerande applikationer

Hör av dig till erik [ a t ] loginhasselberg [ d o t ] se om du vill veta mer.

Anslut er till Garanti Portal

Nu är vår nya sajt Garanti Portal igång.

Den ger arbetstagare tillgång till beslut och annan information i konkursen.

Garanti Portal är en hemsida som gör det möjligt för alla arbetstagare i ett företag som gått i konkurs eller är under rekonstruktion att enkelt komma åt uppgifter och beslut som tillhandahålls av konkursförvaltaren eller företagsrekonstruktören och dennes medarbetare.

Kontakta oss för mer information!